beter- be- safe- than- sorry


Ga naar de inhoudsopgave

avonturen

KANO TOCHTEN.

Wij organiseren voor kleine groepen kanotochten in de Biesbosch onder begeleiding van een ervaren gids.

In overleg wordt het programma aan de deelnemers en aan de omstandigheden aangepast. Het programma kan variėren van stil van de natuur genieten waarbij we op zoek gaan naar bevers, ijsvogels en zilverreigers tot een survival waarbij we het opnemen tegen de ruige omstandigheden van de Biesbosch

Afhankelijk van uw wensen worden de tochten s'nachts, overdag of s'avonds georganiseerd. De tochten zijn geschikt voor groepen tot ca. 12 personen. Grotere groepen (tot ca 24 personen) in overleg.

Voorbeeld: Vollemaan tocht.

Vroeg in de avond vertrekken we peddelend door de stille natuur. Onderweg laten we de zon onder gaan, waarbij de Biesbosch verandert in een groot sprookjesbos. Het domein van elfjes en trollen. Het gebulder van de Elizabethsvloed is in de stilte nog hoorbaar. De geest van rauwe griendwerkers waart er nog steeds rond.
Bomen doemen mysterieus op uit de stilte. Rietkragen sluiten zich in het licht van de lantaarn om je heen. De splash van een bever doorbreekt de onwerkelijkheid.
We peddelen tot diep in de nacht door stille kreken en over eindeloze watervlaktes. Een onvergetelijke ervaring rijker.

Richtprijs voor de vollemaantocht: maximaal 12 personen: € 180,-. Inbegrepen is materieel, koffie/thee/drinken met koek.


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu