beter- be- safe- than- sorry


Ga naar de inhoudsopgave

avonturen

KANO TOCHTEN.

Wij organiseren voor kleine groepen kanotochten in de Brabantse Biesbosch onder begeleiding van een ervaren gids.

In overleg wordt het programma aan de deelnemers en aan de omstandigheden aangepast. Het programma kan variėren van stil van de natuur genieten waarbij we op zoek gaan naar bevers, ijsvogels en zilverreigers tot een survival waarbij we het opnemen tegen de ruige omstandigheden van de Biesbosch

Afhankelijk van uw wensen worden de tochten s'nachts, overdag of s'avonds georganiseerd.
De tochten zijn geschikt voor groepen tot ca. 12 personen. Grotere groepen (tot ca 24 personen) in overleg.

Voorbeeld: De Krekentocht:

Tegen het einde van de morgen vertrekken we, gewapend met thermoskan koffie en fototoestel, diep de Biesbosch in. Onderweg varen we afhankelijk van het getij zo geruisloos mogelijk door een aantal stille kreken op zoek naar ijsvogels en zilverreigers. Regelmatig stappen we uit om sporen van wild en van de geschiedenis te ontdekken. Aan het eind van de middag wordt bij een klein kampvuurtje een paar broodjes hamburger gegeten. Rond zonsondergang proberen we een glimp op te vangen van bevers, die op dat tijdstip het meest actief zijn. Een paar uur na zonsondergang zijn we weer terug bij de auto's.

Richtprijs voor de krekentocht: maximaal 12 personen: € 200,-. Koffie/thee met koek, eenvoudige avondmaaltijd en drinken is inbegrepen.
Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu