beter- be- safe- than- sorry


Ga naar de inhoudsopgave

ANTAG
B 144 2975BK Ottoland
Tel. 0184-631825
www.antag.nl
info@antag.nl


Op zondag genieten wij van de rustdag, dus dan liever niet bellen.


KvK nr: 24344526 Rotterdam
BTW nr: 180384612B01
IBAN nummer: NL97 INGB 0009 5119 37
BIC code: INGBNL2A

Algemene Regels:
- Hoewel we gebruik maken van de natuur, wat altijd een zekere mate van verstoring geeft, wordt de natuur met respect behandeld. - Er wordt geen afval of kampvuurresten achtergelaten, (ook het afval van anderen wordt verwijderd).
- Zelf meenemen alcoholhoudende dranken alleen in overleg, maar in elk geval niet bij deelnemers onder 18 jaar.
- Onze activiteiten zijn nooit op zondag.

Aansprakelijkheid:
In verband met de beperkte omvang van deze activiteiten is het voor ons als bedrijf niet mogelijk om een verzekering af te sluiten welke qua kosten in verhouding staat tot onze omzet.
Daarom kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor geleden schade of letsel, op welke wijze dan ook voortkomend uit deze activiteiten. Deelname is dus altijd op eigen risico.
Overigens kennen onze activiteiten geen extreme risico's. De risico's zijn normale risico's die aanwezig zijn bij wandelactiviteiten door de natuur, boottochten op stilstaand water en risico's rond het stoken van een kampvuur.
Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om schade of letsel te voorkomen of te beperken. Hiervoor is altijd een zeer uitgebreid pakket aan noodvoorzieningen aanwezig zoals zwemvesten, EHBO-set, branddeken, nooddekens, noodverlichting, etc. Tevens is de begeleidende gids in het bezit van een geldig EHBO diploma.


Willem Zuyderduyn.
Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu