beter- be- safe- than- sorry


Ga naar de inhoudsopgave

avonturen

KANO TOCHTEN.

Wij organiseren voor kleine groepen allerlei kanotochten, met name in de Brabantse Biesbosch. De tochten zijn onder begeleiding van een ervaren gids.

In overleg wordt het programma aan de deelnemers en aan de omstandigheden aangepast. Het programma kan variėren van stil van de natuur genieten waarbij we op zoek gaan naar bevers, ijsvogels en zilverreigers tot een survival waarbij we het opnemen tegen de ruige omstandigheden van de Biesbosch

Afhankelijk van uw wensen worden de tochten s'nachts, overdag of s'avonds georganiseerd.
De tochten zijn geschikt voor groepen tot ca. 12 personen. Grotere groepen (tot ca 24 personen) in overleg.


Voorbeeld: De beverjacht:

De survival begint op vrijdagavond. Afhankelijk van zonsondergang, de maan en het getij varen we de Biesbosch in zonder te weten waar we gaan slapen. Tegen zonsondergang speuren we naar bevers. Bij een kampvuurtje proberen we hamburgers gaar te krijgen. Midden in de nacht gaan we bij het licht van breeklampjes zwemmen, om vervolgens bij het kampvuur weer warm te worden. In het stikdonker kruipen we in de slaapzak om van een welverdiende rust te genieten. De volgende dag modderen we via onbevaarbare kreken weer terug naar de bewoonde wereld, waar we tegen het einde van de middag aankomen.

Prijzen: Afhankelijk van het programma.
Richtprijs voor bovengenoemd voorbeeld, maximaal 12 personen , totaal € 300,-
Inbegrepen is het benodigde materieel, eten en drinken.


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu